K.C. Riversas sutinka, kad Šaro ateitis yra šviesi: „Jis visada ras būdą, kaip tave motyvuoti. Jis šioje srityje yra puikus“

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs K.C. Riversas, bendraudamas su Graikijos žiniasklaida, atskleidė, kad džiaugiasi tuo, jog nebuvo nuspręsta pratęsti sezono.



„Esmė yra tokia, kad turi būtų priimami protingi sprendimai, turi būtų pažvelgiama į visą paveikslą. Tokioje situacijoje ne pinigai svarbiausia, jie keliauja į antrą planą. Turime įsitikinti, kaip veikia sveikatos apsaugos programos, kaip visiems padėti.

Sugrįžti į lygą būtų labai rizikinga. Mes nedirbome du mėnesius. Po to, kai atliktume karantiną, mums būtų davę tris savaites pasiruošimui. Tai per mažas laiko tarpas, kad būtume pasiruošę profesionaliai žaisti krepšinį ir pasiekti geriausią formą. Manau, kad krepšinis būtų buvęs žemesnio lygio“, - kalbėjo K.C. Riversas.

Jis taip pat teigė, kad su klubu dėl sutarties pratęsimo dar nekalbėjo.


„Esu laimingas būdamas laisvas. Nekalbėjau su „Žalgiriu“. Nežinau, ką mano agentas su jais šnekėjo. Bet viskas gerai. Dabar tiesiog treniruojuosi ir ruošiu savo kūną. Leidžiu laiką su šeima. Dar nežinau, kokia bus mano kita karjeros stotelė, bet nekantrauju sužinoti. Visada sakau, kad nesu žvaigždė. Esu tas, kuris padeda suklijuoti visą dėlionę“, - teigė amerikietis.

K.C. Riversas atskleidė, kad jam labai patiko dirbti su Šarūnu Jasikevičiumi ir labai vertina jo savybę mokėti iš žaidėjų išspausti maksimumą.

„Man labai patiko su juo dirbti. Daugelis atkreipia dėmesį, kad jis daug rėkia, tačiau jis žino, ką daro. Jis ir dabar krepšinį mato kaip žaidėjas, nors jau yra treneris. Jis mato dalykus jau tada, kai jie dar nėra įvykę, net ir atliekant skautingą. Ir jis visuomet labai gerai pasiruošęs.

Man labai patinka žmonės, kurie iš manęs išspaudžia geriausią rezultatą.  Jis mane sugrąžino į Eurolygą, žinojo kaip mane išnaudoti, tikrai gerbiu tai“, - teigė krepšininkas.

Jis sutinka, kad Šaro ateitis yra šviesi.

„Kaip jau minėjau, tai žmogus, sugebantis padėti atsiskleisti žaidėjams. Jis visada ras būdą, kaip tave išnaudoti. Jis ras būdą, kaip tave motyvuoti, kad tave įkvėptų, kad būtum stiprus. Tai jis. Jis šioje srityje yra puikus“, - pasakojo gynėjas.

Anot amerikiečio, su Š. Jasikevičiumi jie dažnai ir pajuokaudavo, ir rimtai kalbėdavosi apie Atėnų „Panahtinaikos“ klubą, kuriam abu yra atstovavę.

„Tai kartais tiesiog išeidavo iš kalbos. Juolab, kad komandoje buvo Zachas LeDay’us, kuris žaidė „Olympiacos“. Laidydavome jam pokštus, primindavome jam apie „Panathinaikos“ ir „Olympiakos“ skirtumus. Kai turėjome bendrus komandos pokalbius, Šaras papasakodavo, kaip veikdavo sistema „Panathinaikos“ klube. Daugybę kartų jis prašydavo manęs patvirtino jo paties žodžius“, - juokėsi amerikietis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: