A. Švedo agentas paneigė pasirodžiusią informaciją apie kontrakto su „Chimki“ pratęsimą

Euroleague.net nuotr.

Pirmadienį Ispanijos leidinys "Estecando" paskelbė, kad Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities klubas pasirašė naują dvejų metų trukmės kontraktą su komandos lyderiu ir Rusijos krepšinio žvaigžde Aleksejumi Švedu.



Tą patį vakarą ši informaciją suskubo paneigti žaidėjo agentas Obradas Fimičius.

"Alekesejus nepratęsė kontrakto su "Chimki". Jis yra laisvasis agentas ir dar nenusprendė, kur tęs karjerą, - teigia O.Fimičius. - Mes vedame derybas su keliomis komandomis.

Švedas komfortiškai jaučiasi Chimkuose, tačiau prieš paskelbdami planus atidžiai išnagrinėsime visus variantus ir priimsime Aleksejui palankų sprendimą."


Anksčiau "Chimki" generalinis direktorius Pavelas Astachovas buvo pareiškęs, kad komandos lyderis ir vienas brangiausių Europos krepšininkų pasiliks Rusijos ekipoje, jei tik negaus labai rimto pasiūlymo iš NBA.

Praėjusiame Eurolygos sezone 31 metų 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę pelnė 21,4 taško (47,3 proc. dvit., 32,9 proc. trit., 89,2 proc. baudų), atkovojo 2,7 kamuolio, atliko 6,2 rezultatyvaus perdavimo, išprovokavo 5,2 pražangos ir rinko 19,4 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: