Ž. Obradovičius veikiausiai liks „Fenerbahče“ ekipoje

Vyriausiasis Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) krepšinio klubo treneris Željko Obradovičius liks ir toliau savo poste. Apie tai rašo portalas „Sport24.gr“, remdamasis vienu žurnalistu.



Abi pusės iš principo jau yra sutarusios tęsti bendradarbiavimą. Manoma, kad Ž. Obradovičius su Turkijos klubu pasirašys 2 metų sutartį, o apie tai bus paskelbta artimiausiomis dienomis. Serbijos specialistas sutiko toliau dirbti Turkijos ekipoje nepaisant to, kad ji savo biudžetą sumažino beveik 50 proc. ir neteko kelių lyderių.

Iš Belgrado į Stambulą strategas atvyko pirmadienį. Jis susitiko su „Fenerbahce“ generaliniu direktoriumi Maurizio Gherardini ir prezidentu Ali Kocu. Svarbiausiu pokalbio klausimu buvo galiojančios žaidėjų sutartys. Ž. Obradovičius susitaikė, jog ne visi komandos lyderiai - Kostas Sloukas, Nando De Colo, Luigi Datome ir Janas Vesely - greičiausiai liks ekipoje.

Ž. Obradovičius yra tituluočiausias Europos treneris. Jis 9 kartus laimėjo Eurolygą: 5 sykius su Atėnų „Panathinaikos“, po kartą – su „Fenerbahce“, „Joventut“, „Real“ ir „Partizan“ klubais. Stambulo komandoje serbas darbuojasi nuo 2013 metų.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: