D. Diamantidis atvirai apie ekipos draugų nuodėmes: Šaras – didžiausias mėgėjas išgerti (A. Macijauskas – neuždengiamas)

Atėnų „Panathinaikos“ komandos legenda Dimitris Diamantidis davė interviu Betagrades.gr ir atskleidė buvusių komandos draugų nuodėmes.

D. Diamantidis tris kartus tapo Eurolygos čempionu, laimėjęs 2007, 2009 ir 2011 metais titulus su Atėnų „Panathinaikos“.



Graikas pripažino, kad geriausius santykius palaikė su Stephane‘u Lasme, Jamesu Gistu, Mike‘u Batiste‘u, Šarūnu Jasikevičiumi, Vasiliu Spanouliu ir Fragiskos Alverčiu.

Gynėjas dabartinį Kauno „Žalgirio“ vyr. trenerį prisimena kitame kontekste – kaip didžiausią mėgėją išgerti.

Pasak graiko, vienas nemėgstamiausių jo varžovų buvo Arvydas Macijauskas, kuris vilkėjo Vitorijos „Tau Ceramica“ komandos marškinėlius.


„Ši komanda buvo vienintelė, kurios mes negalėjome įveikti. Tiesiog negalėjome uždengti Macijausko. Nenorėdavome pralaimėti jam, bet taip jau nutikdavo, kadangi paprasčiausiai neradome kelių jį sustabdyti“, - teigė D. Diamantidis.

40-metis atletas mano, kad geriausi Graikijos krepšininkai, neskaitant Giannio Antetokounmpo, yra Vassilis Spanoulis, Nickas Calathes ir Kostas Sloukas.

Jis taip pat apgailestavo, kad jam niekada neteko pažaisti kartu su Juanu Carlosu Navarro.

D. Diamantidis įsitikinęs, jog Duško Ivanovičius buvo praščiausias „Panathinaikos“ strategas po Željko Obradovičiaus išėjimo.

Pasak graiko, geriausias karjeros momentas rinktinėje - 2005 m. Europos čempiopnato pusfinalis, kuriame jo pergalingas tritaškis išplėšė pergalę.

Primename, kad D. Diamantidis gali sugrįžti į „Panathinaikos“, kur užimtų vieno iš vadovų vietą.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: