Užsienio žiniasklaida: „Žalgiris“ ruošiasi gyvenimui be Š. Jasikevičiaus („Fenerbahče“ spaudžia Šarą priimti pasiūlymą)

2020-ųjų vasarą Kauno „Žalgirio“ stovykla pasitiko ganėtinai užtikrinta, kad Šarūnas Jasikevičius liks prie komandos vairo. Apie tai, kad Šaras liks Kaune, rašėme ir mes, tačiau klubui smogusi koronakrizė ir Željko Obradovičiaus sprendimas komplikuoja „Žalgirio“ planus.



Graikijos žiniasklaida informuoja, jog Stambulo „Fenerbahče“ vadovas Maurizio Gherardini labai stengiasi įkalbėti lietuvį, kad šis pasirašytų sutartį su Turkijos klubus.

Tiesa, pažymima, kad galimas sandorio sudarymas yra komplikuotas.

Tuo tarpu Turkijos žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas praneša, kad Lietuvos čempionai ruošiasi atsarginiam planui, jei neliktų Šaro Kauno komandoje.


Tiesa, 15min.lt praneša, kad „Žalgiris“ nesidairo į jokius galimus atsarginius variantus bei tikisi, jog Šaras liks Kaune.

Turko teigimu, jei Šaras nuspręs Kauną palikti iki liepos 15-osios dienos, tai bet kuriai komandai, prie kurios jis prisijungtų, nereikėtų mokėti visiškai jokios išpirkos.

Jeigu lietuvio prikalbinti nepavyktų, turkai greičiausiai pasirašytų darbo sutartį su savos šalies krepšinio specialistu Ertugrulu Erdoganu, stovėjusiu prie Stambulo „Galatasaray“ vairo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: