Aiškėja daugiau detalių apie „Fenerbahče“ pasiūlymą Šarui: ilgalaikė sutartis, augantis atlyginimas ir ambicingi tikslai

Kai atrodė, kad Šarūnas Jasikevičius tikrai lieka Kauno „Žalgirio“ komandoje ir kitą sezoną, čia netikėtai savo pasiūlymą pateikė Stambulo „Fenerbahče“ ekipa ir sujaukė visą situaciją.



„Fenerbahče“ deda maksimalias pastangas prisivilioti lietuvį į savo gretas.

Turkų žiniasklaida praneša, kad lietuviui siūlo apie 1,5 mln. eurų siekiantį metinį uždarbį. Tai dvigubai didesnę algą, nei strategas gaudavo „Žalgirio“ klube. Pasak 24sek.lt žiniomis, Šaras LKL čempionų gretose uždirba apie 850 tūkst. eurų.

Taip pat pridedama, jog kiekvienas metais atlyginimas didės nuo 250 iki 400 tūkst. eurų. Sutartis būtų sudaryta 3-4 metams.


Pasak turkų, „Fenerbahče“ tikisi per artimiausius du sezonus dvigubai sumažinti skolas ir tuomet vėl burti čempionišką komandą, kurios biudžetas būtų daugiau nei 30 mln. eurų.  

lrytas.lt pakalbino žurnalistą iš Turkijos Ugurą Ozaną Sulaką, kuris atskleidė, jog su Š. Jasikevičiumi bendrauja pats Željko Obradovičius. Būtent serbas nori, kad Šaras taptų komandos treneriu.

Primename, kad Ž. Obradovičius ir Š. Jasikevičius palaiko ypač šiltus ir artimus santykius dar nuo Atėnų „Panathinaikos“ klubo laikų.

Stambulo klubas žaidėjo algoms kitą sezoną skirs 12 milijonų eurų. Pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną - patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir žaisti Turkijos lygos finale.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: