„Fenerbahče“ prezidentas atskleidė, kad naują trenerį tikisi surasti per artimiausią mėnesį

Stambulo „Fenerbahče“ vadovas Ali Kočas tikisi naują trenerį surasti per artimiausią mėnesį.



Jis taip pat prabilo apie skyrybas su Željko Obradovičiumi.

„Mes turėjome daug susitikimų su treneriu dar sezono metu, tačiau nusprendėme palikti naujo kontrakto klausimą tarpsezoniui. Po sezono, kai atsiskaitėme su visais klubo krepšininkais, sėdome prie derybų stalo. Praėjusį sezoną turėjome problemų su atlyginimų vėlavimais, tačiau pažadėjome Obradovičiui, kad kitais metais tai išspręsime, nepaisant mažėjančio biudžeto.

Kai dėliojome dabartinę sudėtį, mes sutarėme, kad tai darysime atsižvelgdami į trenerio reikalavimus. Jis pasidalino savo mintimis ir pasakė, kad, pakalbėjęs su šeima, praneš apie savo sprendimą. Treneris nenorėjo treniruoti komandos vieną sezoną ir gerbiame tokį sprendimą, kuris mus nuliūdino. Obradovičius yra „Fenerbahče“ šeimos dalis“, – sakė A. Kočas.


Turkų taikinys yra Kauno „Žalgirio“ vairininkas Šarūnas Jasikevičius, su kuriuo „Fenerbahče“ derybos jau yra pažengusios į priekį.

„Esant dabartinei situacijai, turime priimti pačius logiškiausius sprendimus ir ta padaryti kuo greičiau, atsižvelgdami į esamą realybę ir tikslus. Naują trenerį ir jo štabą mes paskelbsime per mėnesį“, - teigė A. Kočas.

Stambulo klubas žaidėjo algoms kitą sezoną skirs 12 milijonų eurų. Pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną - patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir žaisti Turkijos lygos finale.

Primename, kad aiškėja daugiau detalių apie „Fenerbahče“ pasiūlymą Šarui: ilgalaikė sutartis, augantis atlyginimas ir ambicingi tikslai. Apie tai skaitykite čia.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: