Ispanų spauda: „Šaras turės visus įrankius užkariauti Europą“

Kauno „Žalgiriui“ nepavyko išlaikyti didžiausios komandos žvaigždės vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus. Į aukštesnį lygį Lietuvos čempionus kilstelėjęs legendinis šalies įžaidėjas kraunasi lagaminus ir pradeda naują karjeros etapą „Barcelona“ klube.



Šaras Ispanijoje pasitinkamas su džiaugsmingais pareiškimais ir išskėstomis rankomis.

„El Mundo Deportivo“ spėja, kad Š. Jasikevičius Barselonoje turėtų būti sėkmingas treneris.

„Jo aistra, energina ir adrenalinas. Jo asmenybė Ispanijoje ir visoje Europoje gerai žinoma, o jo atvykimas į Barseloną garantuoja komandos prikėlimą. Taip pat Šaras duos dozę entuziazmo komandos gerbėjams ir tikėjimą, kad auksiniai „Barcelonos“ laikai vėl sugrįžtą“, - rašė „El Mundo Deportivo“.

„Tris sezonus pasiūlyta sutartis reiškia rimtą projektą ir Šaras bus tikras jo lyderis. Jis savo rankose turės aukščiausio lygio pagalbininkus, kuriems dar trūksta didžiųjų laimėjimų. Stengiantis pasiekti šiuos tikslus, Šaras yra geriausias pasirinkimas“, - penktadienį rašo „Mundo Deportivo“ dienraštis.



Marca.com prisiminė Šaro gyvenimo pamoką Lietuvos žurnalistui ir tiki, jog Šarui pavyks užkariauti Europą.

„2017 metais Šaras davė gyvenimo pamoką Lietuvos žurnalistui, kuris paklausė, kodėl komandą pusfinalyje paliko Augusto Lima, kurio žmona jam pagimdė sūnų“, - prisiminais dalinosi Marca.

„Jis jau spėjo pademonstruoti, kad turi neįtikėtinas krepšinio žinias. Šaras su vienu mažiausių biudžetų Eurolygoje jis pasiekė itin daug. Barselonoje su svajonių sudėtimi jis turės visus įrankius užkariauti Europą“, - rašė Marca.

„El Pais“ lietuvį apibūdina kaip itin stipraus charakterio specialistą.

„Šaras visada buvo ir yra gerbiamas tarp „Barcelona“ klubo sirgalių. Jis visada buvo jiems vienas idealų. Šaras treniruojamas Svetislavo Pešičiaus laimėjo tris titulus. Tai buvo pirma triguba pergalė klubo istorijoje“, – teigė „El Pais“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: