R. Giedraičiui „Baskonia“ gretose veikiausiai atsiras rimtas konkurentas

Euroleague.net nuotr.

Naujasis Ispanijos čempionas Vitorijos "Baskonia" klubas ateinančiam sezonui dairosi gerą metimą turinčio puolėjo, o juo gali tapti buvęs Stambulo "Anadolu Efes" snaiperis.



Užsienio žiniasklaidos šaltiniai praneša, kad baskai sėkmingai veda derybas su 25-erių metų 206 cm ūgio amerikiečiu Alecu Petersu.

2017-ais metais 54-uoju NBA naujokų biržos šaukimo numeriu Fynikso "Suns" pasirinktas krepšininkas savo karjerą pradėjo būtent šiame klube.

Vis tik NBA lygoje jam įsitvirtinti nepavyko, o 2018-ais jis persikėlė į Maskvos CSKA bei tą patį sezoną tapo Eurolygos čempionu.


Tiesa, Rusijos klubo netenkino A.Peterso žaidimas, todėl jis paliko Maskvą ir persikėlė į Stambulo "Anadolu Efes", kur taip pat svarbios rolės rotacijoje neužėmė.

Eurolygoje praėjusį sezoną lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai per 14 minučių pelnė 4,2 taško (41,7% tritaškiai), atkovojo 2,1 kamuolio bei rinko po 5 naudingumo balus.

Priminsime, kad su "Baskonia" sukirto rankomis su Lietuvos rinktinės puolėju Roku Giedraičiu, kuris rungtyniauja toje pačioje pozicijoje.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: