Šaras Barselonoje norėtų turėti Z. LeDay'ų

Kauno „Žalgirį“ palikęs Šarūnas Jasikevičius artėjantį pirmadienį bus oficialiai pristatytas kaip naujasis „Barcelona“ komandos treneris.



Tuo tarpu „Encestando“ skelbia, kad Š. Jasikevičius Barselonoje norėtų matyti Zachą LeDay‘ų, kuris šį sezoną gynė Kauno „Žalgirio“ garbę ir buvo vienu komandos lyderių.

Amerikietis taip pat yra ir Milano „AX Armani“ komandos akiratyje.

AS priduria, kad artimiausiu metu Katalonijos ekipoje bus pristatytas ir Nickas Calathesas, apie kurio išvykimą jau patvirtino Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.


Primename, kad Barselonos klube kitą sezoną toliau rungtyniaus kitas buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas, o Kevino Pangoso sprendimas turėtų paaiškėti netrukus.

Praėjusiame Eurolygos sezone Z.LeDay vidutiniškai per 22 minutes įmesdavo 11,8 taško (51,6 proc. dvit.), sugriebdavo 4,7 atšokusio kamuolio, atlikdavo po rezultatyvų perdavimą, išprovokuodavo 3,9 pražangos ir rinkdavo 13,2 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse 26 metų 202 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo dar solidesni - po 11 pelnytų taškų (59,7 proc. dvit.), 4,2 atkovoto kamuolio, 0,9 rezultatyvaus perdavimo, 3,1 išprovokuotos pražangos ir 14,6 efektyvumo balo vos per 17 minučių.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: