Š. Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ surengė pirmą pilnos sudėties treniruotę (FOTO) (VIDEO)

FCBarcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius sekmadienio treniruotėje sulaukė visų savo auklėtinių ir pradėjo pasirengimą sezonui pilnos sudėties.

Penktadienį "FC Barcelona" krepšininkams - Nikola Mirotičiui, Brandonui Daviesui, Adamui Hangai, Cory Higginsui, Kyle'ui Kuričiui, Alexui Abrinesui, Pierre'ui Oriolai, Victorui Claverui ir laikinai išvykti leistam Artiomui Pustovijui buvo atlikti medicininiai tyrimai.



Tuo tarpu naujokas Nick'as Calathesas, Thomas Heurtelis, Rolandas Šmitas, Artiomas Pustovijus, ir jaunieji Leandro Balmaro, Sergi Martínezas ir Aleixis Fonti jau savaitę laiko pluša Š.Jasikevičiaus ir trenerių štabo rengiamose treniruotėse.

Vienintelis C.Higginsas, kuris atsigauna po patirtos kojos traumos nedalyvauja pratybose.

Prieš komandos treniruotę Š.Jasikevičius visus žaidėjus ir trenerius subūrė į ratą ir pristatė komandos naujoką N.Calathesą, trenerius D.Maskoliūną, T.Masiulį, bei fizinio rengimo trenerį Justiną Grainį.


Po savaitės (rugpjūčio 23-30 dienomis) katalonų stovykla persikels į Andorą.

Prieš sezono startą Š.Jasikevičiaus auklėtiniai sužais trejas kontrolines rungtynes. Lietuvio debiutas prie "Barcos" vairo įvyks rugpjūčio 26 dieną, kuomet Andoroje susitiks su vietos "MoraBanc" ekipa.

Po trijų dienų Lerida mieste laukia dvikova su Mursijos UCAM komanda, o pasirengimo etapą užbaigs rugpjūčio 30 dieną Badalonoje prieš "Joventut" klubą.

Rugsėjo 4-ąją dieną Šaro laukia pirmosios oficialios rungtynės. Katalonijos taurės pusfinalyje "Barca" susitiks su Manresos BAXI ekipa.

Rugsėjo 12-ąją katalonai Ispanijos supertaurės pusfinalyje susigrums su Vitorijos "Baskonia" klubu.

Ispanijos čempionatas startuos pirmosiomis rugsėjo 18-20 dienomis, o Eurolygos sezoną "FC Barcelona" atidarys spalio 1-ąją namuose priimdami Maskvos CSKA krepšininkus.









Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: