CSKA prezidentas: Eurolygoje „ant popieriaus“ yra stipresnių komandų už mus

Stopkadras nuotr.

Maskvos CSKA klubas jaupradėjo kovas VTB Vieningoje lygoje, o Eurolygoje pirmąjį savo mačą žais spalio 1-ąją.



Armiečių laukia nemažas iššūkis jau sezono pradžioje - vis dar oficialius Eurolygos čempionus egzaminuos Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barcelona".

Prieš pat sezono pradžią savo mintimis su žiniasklaida pasidalino ilgametis CSKA prezidentas Andrėjus Vatutinas, kuris teigė, kad šiais metais Eurolygoje "ant popieriaus" stipresnių komandų yra ne viena.

"Visų pirma noriu ypatingai padėkoti klubo rėmėjams, kurie ne tik išpildė visus įsipareigojimus, bet ir toliau išliko su mumis. Vienas iš mūsų pagrindinių rėmėjų "Norilsky Nikel" truputį "apkarpė" paramą, bet tai suprantama atsižvelgiant į šios dienos situaciją visame pasaulyje", - interviu pradžioje kalbėjo A.Vatutinas.


"Ši vasara buvo itin sudėtinga komplektuojant komandą tokiomis aplinkybėmis, kai nėra užtikrintumo. Vis dėlto galime pasidžiaugti, kad šiuos darbus pavyko įvykdyti sklandžiai ir galime nekantriai laukti sezono pradžios", - tęsė daugkartinių šalies čempionų vadovas.

"Tikrai nepasakyčiau, kad turime pajėgiausią sudėtį per visą istoriją, tai nebūtų tiesa. Eurolygoje yra ne viena komanda, kuri "ant popieriaus" atrodo stipresnė. Bet mes kovosime", - atsargiai kalbėjo CSKA prezidentas.

Primename, kad CSKA tarpsezonį išsaugojo lyderį Mike'ą Jamesą, o taip pat pasipildė Vitorijos "Baskonia" lyderiu Tornike Šengelija.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: