A. Abrinesas atvirai: Šaro reiklumas pranoksta tai, ką įsivaizdavau

Klubo nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje „Barcelona“ klube rungtyniaujantis Alexas Abrinesas pasidalino mintimis apie naująjį komandos trenerį Šarą bei prasidėjusį sezoną.



Krepšininkas teigė, jog „Barcelona“ šįmet gali pasiekti įspūdingų rezultatų.

„Šį ekipa gali kautis dėl visų titulų. Ši sudėtis ir šis treneris mums leidžia turėti daugiau galimybių. Kas lemiamu momentu bus geresni, tie ir triumfuos“, - sakė A. Abrinesas.

Ispanas taip pat atskleidė, jog Š. Jasikevičiaus sistemoje geriausiai jaučiasi metikai.


„Metikams ši trenerio sistema yra parankiausia. Dabartinė mano sportinė forma yra gera, pataikau beveik viską, ką metu ir jaučiuosi komfortabiliai. Su Šaru kartu esame žaidę vieną sezoną. Pažįstame vienas kitą, atsiminimai buvo patys geriausi. Dar būdamas komandos draugu jis buvo griežtas, pastabus. Todėl normalu, kad toks išliko ir dabar. Kaip bebūtų, žinojau, kad Šaras yra reiklus, tačiau jo reiklumas nėra toks, kokį įsivaizdavau. Tiesa, jis valdo situaciją ir žino, kada reikia žaidėją subarti, o kada pagirti”, – kalbėjo gynėjas.

Per pirmąsias penkerias rungtynes ispanas pataikė 15 iš 23 mestų tritaškių, o pirmajame ACB ture prieš San Pablo „Burgos“ ekipą A. Abrinesas pelnė 22 taškus ir surinko 29 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: