„Crvena Zvezda“ nesiseka su centrais: atvykusiam amerikiečiui nustatytas COVID-19

FIBA nuotr.

Kaip jau skelbėme, Belgrado "Crvena Zvezda" klubas pasirašė kontraktą su vienu praėjusio sezono Berlyno ALBA lyderių Landry Nnoko, tačiau jį nutraukė mėnesio pradžioje dėl kamerūniečio sveikatos problemų.



Serbai suskubo ieškoti naujo aukštaūgio ir užpraeitą ketvirtadienį pranešė sudarę dvejų metų trukmės sutartį su Emanueliu Terry.

Tačiau vos į Serbiją atvykusio amerikiečio koronaviruso testas buvo teigiamas, jam tai reiškia karantiną, o kitiems komandos nariams - papildomą patikrinimą.

NBA patirties turintis krepšininkas praėjusį sezoną pradėjo turkų Bandirmos "Banvit" komandoje, o baigė kartu su Deividu Sirvydžiu - Jeruzalės "Hapoel" ekipoje.


FIBA Čempionų lygoje E.Terry vidutiniškai per 29 minutes įmesdavo 10,9 taško (61,7 proc. dvit., 60 proc. baudų), atkovodavo 9,1 bei perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 1 metimą ir rinkdavo 18,3 naudingumo balo.

Izraelio pirmenybėse 24 metų 206 cm ūgio vidurio puolėjo rodikliai buvo kuklesni - 9,4 pelnyto taško (63,9 proc. dvit., 66,7 proc. baudų), 6,5 atkovoto bei 0,9 perimto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 13,5 efektyvumo balo per 18 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: