Eurolygos komandų kapitonų apklausoje ypatingo dėmesio sulaukė Š. Jasikevičius

Barcelona nuotr.

Eurolyga įvykdė visų aštuoniolikos komandų kapitonų apklausą, kurioje buvo išskirti artėjančio sezono nominantai neįprastose kategorijose.



Vienoje iš kategorijų dominavo ir buvęs Kauno „Žalgirio“, o dabar „Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Už tai, kad jie labiausiai laukia dvikovų su Š. Jasikevičiaus komandomis, pasisakė 55,6 proc. apklaustųjų.

Gerokai už Šaro liko Igoris Kokoškovas iš Stambulo „Fenerbahče“ ir Pablo Laso iš Madrido „Real“, už kuriuos pasisakė po 16,7 proc. Eurolygos kapitonų.


Pasak krepšininkų, būtent išvyka į Kataloniją žaidėjus intriguoja labiausiai (22,2%). „Barca“ už savęs paliko Atėnų „Panathinaikos“ ir „Real“ (abu – po 16,7%) ekipas.

Alkaniausiu artėjančio sezono krepšininku pavadintas Maskvos CSKA amerikietis Willas Clyburnas, surinkęs 27,8 procento balsų ir tik nežymiai aplenkęs Stambulo „Anadolu Efes“ lyderį Shane‘ą Larkiną - 22,2 proc.

Tuo tarpu didžiausias tarpsezonio pirkinys yra CSKA puolėjas Tornikė Šengelija, už kurį pasisakė 44,4 proc. apklaustųjų. Jo komandos draugas Nikola Milutinovas gavo 22,2 proc. balsų, o Milano „AX Armani“ vidurio puolėjas Hyle‘as Hinesas ir „Panathinaikos“ gynėjas Nickas Calathes – po 11,1 proc.

„Anadolu Efes“ žvaigždė Shane'as Larkinas buvo įvardintas kaip didžiausią iššūkį keliantis tiesioginis oponentas. Jis surinko 33 proc. balsų. Amerikietis pralenkė savo tautietį Mike'ą Jamesą iš CSKA (16,7%).





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: