G. Bartzokas po pralaimėjimo: „Varžovams pasisekė“

Pirmąją spalio dieną Pirėjo „Taikos ir draugystės“ sporto rūmuose Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo 2020–2021 m. Eurolygos sezoną. Dvikovoje su vietos „Olympiacos“ Martino Schillerio auklėtiniai šventė pergalę rezultatu 68:67 (23:18, 11:19, 13:21, 21:9).



Po mačo „Olympiacos“ treneris Georgios Bartzokas kalbėjo apie blogai sužaistą paskutinį ketvirtį.

„Pralaimėjome pirmąjį sezono mačą ir tai buvo blogas pralaimėjimas su blogu pasirodymu ketvirtajame kėlinyje, kuomet pataikėme tik 3 metimus iš 18 ir prametėme visus 8 tritaškius. Taip pat suteikėme per daug antrųjų šansų.

Mūsų lygyje pirmaudami tokiu skirtumu turime pribaigti varžovus žaisdami protingą krepšinį. Bet šiandien mes nežaidėme protingai. Tai tik sezono pradžia ir turime pasimokyti iš šio vakaro“, - teigė graikas.


Treneris pakomentavo ir paskutinę ataką, kurioje Rokas Jokubaitis išprovokavo pražangą ir sumetė baudos metimus, kurie lėmė pergalę.

„Varžovams pasisekė, nes tuo metu buvo visiškas chaosas. Turėjome atsikovoti kamuolį po Mariaus Grigonio metimo. Tuo tarpu mūsų paskutinė ataka taip pat buvo bloga. Trys sekundės yra pakankamas laikas metimui atlikti“, - pasakojo specialistas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: