P. Motiejūnas patvirtino, kad rungtynės su „Chimki“ įvyks (Pasisakė apie galimą Eurolygos burbulą Lietuvoje)

Dėl traumų ir koronaviruso kenčianti Maskvos srities „Chimki“ ekipa yra pasiruošusi priimti Kauno „Žalgirio“ krepšininkus.



Nors Rusijos spauda rašė, kad „Chimki“ tikėjosi, kad mačas bus nukeltas, vis tik paskutinę akimirką persigalvojo ir ruošiasi artėjančioms rungtynėms, kuriose į aikštelę gali grįžti Aleksejus Švedas arba Gregas Monroe.

Tai LRT portalui patvirtino ir „Žalgirio“ ekipos direktorius Paulius Motiejūnas, kuris atskleidė, jog dėl šito mačo kiekvieną dieną bendrauja su Eurolyga, kuri patikino, kad viskas ir toliau vyks pagal planą.

Mačas turėtų įvykti jau šį penktadienį.


Tuo tarpu DELFI.lt portalui P. Motiejūnas atskleidė, jog paaštrėjus dar labiau situacijai dėl koronaviruso, Eurolyga gali griebtis ir atsarginio plano, kuomet turnyro kovos būtų vykdomos burbulo formate.

Pasak P. Motiejūno, jei toks formatas įvyktų, vienas realiausių pretendentų, kur galėtų vykti tas burbulas, būtų Kaunas ir Vilnius.

Tai patvirtino ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai.

Pirmajame Eurolygos ture „Žalgiris“ svečiuose 68:67 nugalėjo Pirėjo „Olympiacos“, o „Chimki“ namuose 76:78 nusileido Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjams.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: