Turkijos spaudos komplimentai fanams: „Lietuva yra ypatinga vieta, o „Žalgirio“ fanai - neįtikėtini“ (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (4/0) Eurolygoje rungtyniauja pasakišku tempu. Pirmą kartą namuose žaidę Martino Schillerio auklėtiniai iškovojo didžiausią sezono pergalę ir 16 taškų skirtumu parbloškė praėjusio reguliariojo sezono nugalėtojus, Stambulo „Anadolu Efes“.



Po mačo turkų spauda akcentavo „Žalgirio“ fanus.

„5011 sirgalių užpildė 15 tūkst. vietų „Žalgirio“ arenos tribūnas, o fanai turėjo laikytis asmeninės higienos, socialinės distancijos taisyklių ir dėvėti kaukę. Tačiau jų energija daug davė aikštės šeimininkams. To labai trūksta Stambulo komandoms“, - teigė hurriyet.com žurnalistai.

„Reikėtų paminėti, jog „Anadolu Efes“ biudžetas yra keturis kartus didesnis nei „Žalgirio“, tačiau žaidimas aikštelėje buvo visiškai vienodas. Laukia labai įdomus sezonas“, - kalbėjo „Novasports“ apžvalgininkai.

„Stambulas krito Kaune. „Žalgirio“ fanai yra neįtikėtini. Visi jie šokinėja prieš rungtynes, gieda himną ir t.t. Lietuva – ypatinga vieta. Čia minia sirgalių nuolat įsilieja į rungtynes ir žaisti būna itin sunku“, - rašė sabah.com.tr.



„Schillerio komanda meta labai gerus metimus. Toks jausmas, kad gerų metimų žalgiriečiai susikuria tikrai labai daug. Matosi, kad visi žaidžia dėl komandos, o ne dėl asmeninių pasirodymų. Jie šįkart buvo verti pergales“, - rašė „Milliyet“.

„Per keturius turus iškovota tik vieną pergalę. Sezonas pradėtas nykokai. Vis dar „Anadolu Efes“ nedemonstruoja labai gero krepšinio, o lyderiai dar tikrai nežaidžia taip, kaip turėtų. Viskas pasikeis, kai sugrįš Shane'as Larkinas.

Tuo tarpu puikų šou surengė Nigelis Hayesas ir visas „Žalgiris“. Jie žaidė energingai bei efektyviai gynėsi nuo pat pradžios iki pabaigos. Verta paminėti ir Lietuvos fanus, kurie sukūrė gerą atmosferą“, – ketvirtadienį vykusių rungtynių akcentus pateikė „Skor“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: