Ispanijos spauda: „Šaro filosofija vis dar egzistuoja „Žalgirio“ ekipoje“

Kauno „Žalgiris“ (4/0) Eurolygoje rungtyniauja pasakišku tempu. Pirmą kartą namuose žaidę Martino Schillerio auklėtiniai iškovojo didžiausią sezono pergalę ir 16 taškų skirtumu parbloškė praėjusio reguliariojo sezono nugalėtojus, Stambulo „Anadolu Efes“.



„Reikia paminėti ir Šarą. Jo sistemomis ekipos senbuviai dar vis naudojasi. Nesinori sakyti, tačiau Šaras dar su mumis. Tas miksas tarp buvusio „Žalgirio“ ir naujojo – labai geras“, - po pergalės teigė Marius Grigonis.

Apie tai pasisakė ir Ispanijos spauda.

„Pastaruosius trejus metus Šaras pakėlė „Žalgirį“ link Eurolygos elito ir kai atrodė, kad LKL čempionai kris žemyn, jie paneigė visas prognozes ir yra vienvaldžiai lyderiai.


Verta paminėti, kad „Žalgirio“ ekipa išlaiko pagrindinius dabartinio „Barcelona“ trenerio filosofijos požymius bei toliau remiasi ne individualių žaidėjų meistriškumu, o bendru komandos darbu.

Ar žinojote, kad „Žalgirio“ bendras komandinio naudingumo balas buvo net 108, o „Anadolu Efes“ tik 88 balai? Tai puikus įrodymas, kad Šaro filosofija vis dar egzistuoja šioje komandoje“, – rašė dienraštis „Sport“.

Kitas rungtynes Martino Schillerio auklėtiniai žais spalio 22 d., kuomet susigrums su „Valencia Basket“ žaidėjais.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: