„Valencia“ treneris pasisakė dėl sirgalių: „Žalgirio“ sirgaliai – nesąžiningas pranašumas (VIDEO)

Po keturių įsimintinų pergalių Eurolygoje, būdamas pirmoje vietoje turnyrinėje lentelėje, Kauno „Žalgiris“ susigrums su pastaruoju metu galingą žaidimą demonstruojančiu „Valencia“ klubu.



Vis dėlto su Ispanijos žiniasklaida kalbėjęs šios komandos treneris Jaume Ponsarnau išskyrė vieną aspektą ties kuriuo, anot specialisto, „Žalgiris“ turi nesąžiningą pranašumą – sirgalius.

„Nėra sąžininga, kuomet mes namuose žaidžiame su 400 žiūrovų, o „Žalgiris“ – su keliais tūkstančiais. Vis dėlto to neturi būti mūsų galvose, mes turime įžvelgti visus įmanomus pozityvius dalykus žaidžiant tokiomis sąlygomis. Aišku, smagu, kad yra tokia atmosfera. Kaip bebūtų, jeigu žaidžiame viename turnyre, sąlygos turi būti visiems vienodos.

Žalgiriečiai žaidžia puikiai, su didžiuliu pasitikėjimu savo jėgomis. Jie demonstruoja tokį žaidimo lygį, kurio mes dar nesame pasiekę, ypač puolime“, – kalbėjo Valensijos ekipos strategas.


Primename, kad panašią mintį po praėjusios savaitės rungtynių išsakė ir Stambulo „Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas.

„Kai kurie klubai neturi žiūrovų arenose, todėl praranda namų aikštelės pranašumą. Man įdomu, kodėl vienos valstybės leidžia gerbėjus į arenas, o kitos ne? Trūksta sąžiningumo“, - sakė E. Atamanas.

„Žalgiris“ su „Valencia“ susigrums ketvirtadienį, rungtynių pradžia – 19 val.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: