Karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidęs M. Grigonis: „Reikia džiaugtis kiekviena pergale“ (L. Lekavičiaus komentaras)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo penktą pergalę šio sezono Eurolygoje. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 83:74 (13:23; 28:27; 16:10, 26:14) įveikė Vilerbano ASVEL komandą.



Rezultatyviausiai „Žalgirio“ gretose rungtyniavęs Marius Grigonis sužaidė karjeros rungtynes Eurolygoje: jis pasiekė asmeninius rezultatyvumo (25 taškai) ir naudingumo (27 balai) rekordus.

„Smagu, kad laimėjome, kad galime geriau. Bet vėl ta pirma pusė… Nežinau, kodėl jie eina kiaurai, bet svarbu, kad laimėjome.

Antroje pusėje pradėjome apsiginti, gal jie pavargo. Bet ir mes dažnai antroje pusėje geriau ginames, nežinau, kas tai lemia. 4-0 išvykose, manau, yra labai labai gerai“, – sakė žalgirietis.


Iki pat rungtynių pradžios nebuvo aišku, kurie ASVEL krepšininkai galės rungtyniauti, tačiau M. Grigonis tikino, kad komanda ruošėsi pilnai sudėčiai.

„Ruošėmės visiems. Tokia situacija, jog reikia džiaugtis, kad apskritai žaidžiame. Ir jie patenkinti, kad žaidė. Sakau, tokiais laikais reikia džiaugtis, jog išvis žaidžiame, o jei dar ir laimime, tai išvis super“, – teigė M. Grigonis.



Luko Lekavičiaus komentaras:





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: