M. Grigonis – naudingiausias Eurolygos šeštojo turo žaidėjas (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Eurolygos šeštojo turo naudingiausiu žaidėju tapo žalgirietis Marius Grigonis. Pergalingose rungtynėse su Vilerbano ASVEL klubu Kauno „Žalgirio“ gynėjas surinko 27 naudingumo balus.



Rezultatu 83:74 pasibaigusiame mače M.Grigonis pelnė 25 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Šie pelnytų taškų ir naudingumo balų rodikliai yra geriausi M.Grigonio Eurolygos karjeroje.

M.Grigonis naudingiausio savaitės žaidėjo titulą pasidalijo su Nikola Mirotičiumi, kuris taip pat surinko 27 naudingumo balus. Barselonos „FC Barcelona“ lyderis penktadienį savo komandą vedė į pergalę 72:71 rungtynėse su Vitorijos „Baskonia“ klubu. Simboliška, kad tiek M.Grigonio, tiek N.Mirotičiaus atstovaujamos komandos pirmauja Eurolygoje savo sąskaitose turėdamos po 5 pergales ir 1 pralaimėjimą.

Tarp 27 naudingumo balus surinkusių krepšininkų buvo ir ASVEL aukštaūgis Moustapha Fallas, bet jis į savaitės žaidėjo titulą nepretendavo dėl savo ekipos patirtos nesėkmės.


Iškart po šių krepšininkų Eurolygos šeštajame ture rikiavosi kitas žalgirietis Thomasas Walkupas. Jis surinko 26 naudingumo balus. Tai irgi yra geriausias jo pasiekimas asmeninėje Eurolygos karjeroje. T.Walkupo atlikti septyni rezultatyvūs perdavimai taip pat buvo tarp 5 geriausių šios savaitės rezultatų.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: