M. Grigonis prisiminė Šarą: „Jo indėlį jaučiame iki šiol“ (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ lyderis Marius Grigonis tapo vos ketvirtuoju lietuviu istorijoje, kuriam pavyko susižerti Eurolygos mėnesio MVP laurus.



Po tokio pasiekimo žalgirietis sulaukė oficialaus lygos tinklalapio dėmesio.

„Puikus jausmas. Tai pirmas toks apdovanojimas karjeroje. Taip pat labai malonu, kad mes laimime su komanda.

Kalbant apie sezono pradžią, tai visada yra svarbu sezoną pradėti pergalingai, o ypač žaidžiant Pirėjuje. Mums patiko, kad jau pirmajame ture gavome žaisti su „Olympiakos“. Džiugu, kad mačo pabaigoje pavyko ištraukti pergalę. Tokie laimėjimai padeda vėlesnėje sezono stadijoje. Komandai tai duoda pasitikėjimo“, - teigė krepšininkas.


Galingą pradžią Eurolygoje „Žalgirio“ lyderis sieja su išlaikytu branduoliu bei naujo trenerio suteikta laisve ir duodamu pasitikėjimu.

„Turime likusių žaidėjų iš praėjusių metų. Thomas Walkupas komandoje jau yra trečią sezoną. Mes puikiai pažįstame vienas kitą. Mes keletą sezonų žaidėme pas Šarą. Jo indėlis jaučiamas iki šiol. Tai labai mums padeda dabar. Naujasis treneris duoda daug laisvės ir pasitikėjimo. Pirmoji pergalė padėjo pamatą dar didesniam pasitikėjimui savimi. Gerai, kad laimime.

Niekada per daug negalvoju apie kitas rungtynes. Mes neturime didelio spaudimo laimėti titulą. Norime konkuruoti ir kovoti su visais. Turime keliauti žingsnis po žingsnio“, - atviravo krepšininkas.

M. Grigonis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes renka po 15,5 taško, atkovoja po 2,7 kamuolio bei atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Tokie skaičiai leidžia gynėjui turėti 16,2 naudingumo balų vidurkį.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: