M. Schilleris: „Mačo pabaigą lėmė viena ar kita sėkminga ataka“ (VIDEO)


Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos septintojo turo rungtynėse patyrė antrą šio sezono nesėkmę. Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 90:93 (24:32, 30:16, 19:19, 17:26) nusileido Madrido „Real“ komandai.



Po rungtynių Kauno klubo strategas Martinas Schilleris išskyrė kertinius momentus.

„Noriu pasveikinti „Real“ su pergale. Pajautėme gynybinį ritmą antrojo ir trečiojo kėlinio metu. Varžovai antraisiais bandymais surinko 10 taškų, negalėjome sustabdyti jų atakų.


Persvėrėme rezultatą savo gynybos dėka. Rungtynes ir ritmą šiek tiek pakeitė T. Thompkinsas penktoje pozicijoje, kuris žaidė pikenpopus. Pabaigoje buvo atkaklios rungtynės, kurių pabaigą lėmė viena ar kita sėkminga ataka“, - teigė strategas.

Pastaruoju metu komanda leidžia įmesti nemažai taškų varžovams. Ar tokie skaičiai neramina?

- Nenorime tiek daug praleisti taškų, tai viena. Norime, kad varžovų žaidėjai nežaistų per aikštelės vidurį, čia norime labiausiai patobulėti.

- Augustine'as Rubitas žaidė neblogas rungtynes, tačiau lemiamomis akimirkomis jis buvo ant suolo. Kadėl?


- Jis puikiai žaidė ne tik šiandien, bet apskritai yra geroje formoje. Problema buvo Tavareso ūgis ir todėl mes laikėme aikštelėje Joffrey, kuris yra aukštesnis.

- Kokia situacija yra su Patricio Garino? Ar sekate Tomo Dimšos žaidimą Ispanijoje?

- Patricio buvo atlikta operacija ir žinome, kad artimiausiu metu jo neturėsime. Kalbant apie Dimšą, tai taip. Pastarajame Europos taurės mače jis sumetė penkis tritaškius. Jis Ispanijoje yra nuomos pagrindais, bet išlieka mūsų žaidėju, todėl tikrai jį stabdėme.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: