„Rytą“ palikęs D. Jacksonas „Panathinaikos“ nežais - graikai pakvietė kitą amerikietį

FIBA nuotr.

Kaip jau rašėme, Vilniaus "Rytą" netikėtai palikęs naudingiausias komandos žaidėjas Demetriusas Jacksonas savo sprendimą motyvavo šeimyninėmis aplinkybėmis.



Tačiau netrukus "Eurohoops" pranešė, kad krepšininkas renkasi tarp Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujamos "Baskonia" ekipos ir Atėnų "Panathinaikos" bei yra linkęs pasirinkti graikų klubą.

Visgi skelbiama, jog "PAO" pasirinko kitą atakų organizatorių - sukirto rankomis su NBA ir Eurolygos patirties turinčiu Shelvinu Macku.

8 sezonus stipriausioje pasaulio lygoje praleidęs amerikietis į Senąjį žemyną persikėlė pernai ir apsivilko Milano "AX Armani" marškinėlius, tačiau Ettore Messinos kariaunoje nepritapo.


Eurolygoje 30-metis 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 17 minučių įmesdavo 4,9 taško (37,5 proc. dvit., 33,3 proc. trit.), sugriebdavo 1,8 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 3,2 naudingumo balo.

Sausio viduryje S.Mackas paliko Italijoje ir tapo Deivido Sirvydžio bendraklubiu Jeruzalės Hapoel" komandoje, o Izraelio lygoje jam sekėsi kur kas geriau - 12,2 pelnyto taško (42,1 proc. dvit., 52 proc. trit.), 3,6 atkovoto kamuolio, 2,7 rezultatyvaus perdavimo per 23 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: