M. Schilleris: „Pozityvu yra tai, jog vaikinai po pertraukos kovojo" (VIDEO)

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Tel Avive rezultatu 57:85 (14:24, 9:29, 21:19, 13:13) nusileido vietos „Maccabi“ komandai ir patyrė trečią nesėkmę Eurolygoje.



Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris apgailestavo, jog patirtas pralaimėjimas.

„Manau, kad neblogai pradėjome rungtynes ir gerai gynėmės pusę pirmojo kėlinio. Vis tik, vėliau negalėjome jų sustabdyti iki pat pertraukos. Turėjome daug problemų išlaikydami varžovus sau iš priekio, nes jie gerai veržėsi ir nusimetinėjo. Jie susikūrė gerus metimus ir juos pataikė, o mums puolime trūko agresyvumo. Iš pradžių susikūrėme metimus, bet jie nesukrito - taip vienas dalykas vedė prie kito. Nėgalėjome jų sustabdyti ir mums dėl to skaudėjo“, - teigė treneris.

- Ko trūko gynyboje prieš varžovų tolimus metimus?


- Kaip ir minėjau, nesugebėjo išlaikyti žmonių priekyje savęs. Prastai rungtyniavome gynyboje vienas prieš vieną. Pozityvu yra tai, jog vaikinai toliau kovojo ir mes laimėjome antrą rungtynių pusę. Toliau žaisti ir kautis yra pozityvu.

- Kokią įtaką komandai daro R. Jokubaičio netektis?

- Jis mums prideda atletiškumo, taip pat mums trūksta Patricio Garino, kuris gali duoti daug gynyboje. Jį pakvietėme tam, jog jis būtų pagrindinis žmogus gynyboje perimetre. Jis mums tikrai praverstų, bet negalime to naudoti kaip pasiteisinimo. Turime tapti geresniais.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: