„Anadolu Efes“ lyderio „dingimo“ priežastis - COVID 19, Eurolygos žvaigždė pasirengusi grįžti

Stambulo "Anadolu Efes" lyderis ir Eurolygos žvaigždė Shane'as Larkinas praleido sezono pradžią dėl kelio traumos, o grįžęs į Turkiją spėjo sužaisti vieną mačą prieš Pirėjo "Olympiacos" ir dingo.



Klubas oficialiai neatskleidė krepšininko nedalyvavimo rungtynėse priežasties, tačiau penktadienį "Eurohoops" atskleidė - tai COVID 19.

S.Larkinas baigė saviizoliaciją ir yra pasirengęs grįžti į rikiuotę bei tai greičiausiai padarys ateinančią dvigubą Eurolygos savaitę, kai Ergino Atamano auklėtiniai susidurs su sezono staigmena Miuncheno "Bayern" bei Rimo Kurtinaičio treniruojamais Maskvos srities "Chimki" krepšininkais.

Šiemet Turkijos pilietybę gavęs amerikietis pavasarį sudarė naują dvejų metų 7,7 mln.  JAV dolerių vertės sutartį su galimybe po ateinančio sezono išvykti į NBA lygą.


Praėjusiame Eurolygos sezone 28 metų 182 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 30 minučių įmesdavo 22,2 taško (55,6 proc. dvit., 50,9 proc. trit., 90,3 proc. baudų), atkovodavo 3,1 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo 4,1 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 5,5 pražangos ir rinkdavo net 25,8 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: