M. Schilleris: „Šie vaikinai kaunasi ir yra kovingi“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygoje patyrė nesėkmę Milane. Martino Schillerio auklėtiniai penktadienį išvykoje rezultatu 92:98 (25:21, 15:31, 24:21, 28:25) nusileido „AX Armani Exchange“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris kalbėjo:

„Sveikinimai komandai ir treneriui Ettorei Messinai. Akivaizdu, kad mes sėdome antrajame kėlinyje, tačiau mums pavyko sugrįžti į rungtynes. Pastarosiose rungtynėse stringame gynyboje. Turime išmokti veikti avarinėje situacijoje. Jei kraujuojame, turime išmokti tai sustabdyti.

Didžiausia problema, kad paleidome varžovus antrajame kėlinyje, nes po to jau buvo sunku sugrįžti. Reikia rasti variantus, kaip būtų galima ateityje sustabdyti tokius varžovų spurtus. Turime suprasti, kas vyksta, reaguoti, nes mes tikrai susikuriame sau galimybę būti rungtynėse. Taip buvo ir čia, ir su „Real“, ir su CSKA. Turime būti labiau disciplinuoti.

Kalbant apie techinę pražangą, tai mums padėjo įsižiebti. Mums reikėjo kažkaip atsibusti. Šie vaikinai kaunasi ir yra kovingi. Tai kažkas tokio, ko iš jų neatimsi. Kažkas sako, kad jie nesikauna, bet jie labai stengiasi. Jie atlieka gerą darbą.

Manau, kad Lukas ir Rokas buvo labai svarbūs prieš Milano gynybą, kai jie keitėsi ginamaisiais ir puikiai laužė Milano ekipos aukštaūgius.



Apmaudu, kad Marius Grigonis greitai susirinko pražangas, tačiau puikų darbą jis padarė ir ant suolo. Jis labai palaiko savo draugus, kalba ir dalina patarimus. Jis visada, net jei ir nebūna aikštelėje, jis vis tiek dalyvauja žaidime“, - teigė treneris.





Zalgiris.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: