Ispanijos spauda: „Šaras atėmė iš lietuvių jų pagrindinį ginklą – tritaškius metimus“

Lino Žemgulio nuotr. / Zalgiris.lt

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienio vakarą dar kartą neapgynė savo teritorijos, krito prieš Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barcelona“ komandą ir taip patyrė jau šeštąjį iš eilės pralaimėjimą Eurolygoje.



Po šio mačo Ispanijos spauda teigė, jog „Barcelona“ geriau pasiruošė rungtynėms.

„Barselona nugalėjo dėl puikios gynybos ir tolimų metimų paskutinėje rungtynių dalyje. „Žalgiriui“ koją kiša prastos rungtynių pradžios, tiek pirmajame kėlinyje, tiek trečiajame. Šaras juos baudė ir iškovojo pergalę“, - teigė „Marca“.

„Tai buvo sunkios rungtynės ir ne tokios, kurias norėtume matyti. „Barcelona“ laimėjo vien dėl geresnės gynybos.


Po pertraukos „Žalgiris“ vėl išėjo toks pats, neparodė nieko naujo, buvo sunkūs metimai, o „Barca“ pabėgo. Žalgiriečių lyderis Marius Grigonis buvo visiškai uždengtas, neturėjo lengvų metimų. Tai buvo jų didžiausios problemos“, - rašė „Sport“

„„Barcelona“ kontroliavo rungtynes, nors nesužaidė gerų rungtynių. „Barcelona“ priėmė iššūkį: nuo pirmojo ginčo agresyviai gynėsi ir atėmė iš lietuvių jų pagrindinį ginklą – tritaškius metimus. Laimėti žalgiriečiams be tritaškių prieš Šaro komandą yra labai sunku, gal net neįmanoma.

Taip pat reikia nusilenkti snaiperiui Kyle'ui Kuricui, kuris inicijavo spurtą antrajame kėlinyje bei pataikė labai svarbų tritaškį ketvirtajame ketvirtyje.

Motyvuotas šiuose rungtynėse atrodė ir Brandonas Daviesas. Aukštaūgis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias rungtynių žaidėjas“, – rašė „El Mundo Deportivo“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: