Š. Jasikevičius: „Olympiacos“ buvo geresnė komanda visais žaidimo aspektais

Barcelona nuotr.

Sunkiai "Olympiacos" puolimą stabdę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai buvo priversti patirti trečiąjį pralaimėjimą Eurolygoje.



Po nesėkmės katalonų treneris pripažino, kad varžovas buvo geresnis visais žaidimo aspenktais, o jo komanda vėl silpnai dirbo gynyboje:

"Olympiacos" buvo geresnė komanda visais žaidimo aspektais. Kai neišeiname gintis, pralaimime. Jeigu nesiginame, tai nežaidžiame kaip komanda, o kiekvienas nori viską išspręsti individualiai. Kuomet grįžome į rungtynes, tai žaidėme su antru penketu. Galbūt su mažiau talento, bet gynyba buvo daug geresnė ir kamuolio judėjimas kartais atnešdavo gerų dalykų." - dėstė Š.Jasikevičius.

"Keletą kartų bandėme atsitiesti, tačiau mūsų klaidos to neleido padaryti. Mes žinome formulę: jeigu ginamės, tai esame geri. Jei ne, tai ne." - tęsė lietuvis.


Š.Jasikevičius taip pat paaiškino kodėl Thomas Heurtelis šiose rungtynėse nepakilo nuo suolo:

"Thomas buvo sunkiame laikotarpyje. Galvojome, kad turime būti geresni gynyboje, o jis geras atakuojantis žaidėjas. Mums jis nebuvo labai reikalingas, nes taškus pelnėme, o gynyboje turėjome problemų. Sloukas jautėsi labai patogiai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: