A. Rubitas: „Manau, kad paskutinėse trejose rungtynėse einame geru keliu“ (VIDEO)

Dvigubą Eurolygos savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užbaigė įspūdinga pergale. Martino Schillerio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 99:62 (24:7, 27:24, 30:16, 18:15) sutriuškino Stambulo „Fenerbahce“ ekipą.



Po šio mačo mintimis pasidalino aukštaūgis Augustine'as Rubitas:

„Įšėję į aikštę kovojome, žaidėme kaip komanda, gerai dalinomės kamuoliu. Puikiai gynėmės, su didele energija perėjome į puolimą. Manau, kad paskutinėse trejose rungtynėse einame geru keliu. Nežinau kas vyksta pas juos, bet mes išlaikėme koncentraciją visų rungtynių metu“, - teigė atletas.

- Kas leido taip gerai pradėti rungtynes?


- Manau, jog tai buvo energija. Pradžioje prametėme nemažai metimų, bet rungtyniavome su ta pačia energija, kaip ir ankstesnėse rungtynėse.

- Kaip pavyko išlaikyti tokį patį ritmą visų rungtynių metu?

- Manau, jog viskas prasidėjo nuo gynybos. Privertėme juos sunkiai dirbti ir klysti, radome galimybių pereiti į puolimą. Buvome gerai pasiruošę ir šią savaitę tai veikė.

- Atrodo, jog ekipos gynyba vis gerėja. Kaip tą paaiškinti?

- Mes darome tą patį darbą ir geriau pažįstame savo sistemą. Dabar tai veikia ir turime tą tęsti, bet kitos komandos atliks pokyčius, todėl reaguoti turėsime ir mes.

- Varžovai atkovojo vos 19 kamuolių. Kaip tą paaiškinti?

- Nežinau, buvome labai agresyvūs. Nežinau apie varžovus, bet mes padarėme savo darbą ir buvome fiziškesni. Rezultatas tą parodo.


- Atrodo, kad visa komanda labai norėjo to šimtojo taško?

- Žinoma, tai yra šio klubo istorijos dalis. Šimtas taškų reiškia sušius ar kažką panašaus, bet svarbiausia buvo likti pergalių kelyje.



Karolio Lukošiūno komentaras:





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: