Liūdnos žinios „Real“ stovykloje - sezonas baigtas A. Randolphui (VIDEO)

Liūdnos žinios pasiekė Madrido "Real" stovyklą: dėl sunkios traumos šiame sezone Ispanijos komandai negalės padėti vienas pagrindinių žaidėjų Anthony Randolphas.



Slovėnijos pasą turintis amerikietis Eurolygos mačo prieš Pirėjo "Olympiacos" trečiajame kėlinyje patyrė kojos traumą ir paliko aikštę su personalo pagalba.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad krepšininkui trūko Achilo sausgyslė, tai reiškia, kad jam bus atlikta operacija, o šį sezoną į rikiuotę jis jau nespės grįžti.

Solidžios NBA patirties turintis A.Randolphas į Madridą atvyko 2017 metais po dviejų labai sėkmingų sezonų Krasnodaro "Lokomotiv" klube.


Šiame Eurolygos sezone 31-erių 211 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo 9,3 taško (52,2 proc. dvit., 37,3 proc. trit.), sugriebdavo 3,6 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 9,7 naudingumo balo.

Ispanijos pirmenybėse veterano rodikliai kur ka prastesni - 5,2 pelnyto taško (30,8 proc. dvit., 33,3 proc. trit.), 3,6 atkovoto kamuolio ir 4,6 efektyvumo balo per 17 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: