M. Grigonis gali persikelti į „Barceloną“, o „Žalgiris“ susigrąžintų L. Westermanną (Domisi ir N. Williamsu-Gossu)

Zalgiris.lt nuotr.

Serbijos spauda praneša, kad Eurolygoje bręsta grandioziniai mainai, į kuriuos įsitrauktų ir Kauno „Žalgiris“.



Pasak pranešimo, Marius Grigonis keltųsi į Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ ekipą, į „Fenerbahče“ išvyktų Thomasas Heurtelis, o į „Žalgirio“ gretas atvyktų Leo Westermannas.

Pridedama, jog žalgiriečiai taip pat gautų ir 300 tūkstančių eurų ir užmestų tinklus ant Nigelo Williamso-Gosso, kuris nesenai buvo atleistas iš Jutos „Jazz“ ir yra laisvasis agentas.

Būtent šis amerikietis „Žalgirį“ viliojo ir šią vasarą. Apie tai skaitykite čia.

Tuo tarpu 15min.lt žurnalistas Donatas Urbonas socialiniame tinkle teigė, kad M. Grigonis lieka „Žalgiryje“.

Šį sezoną M. Grigonis Eurolygoje vidutiniškai per 26 aikštėje praleidžiamas minutes renka po 14,7 taško, atkovoja po 2,5 kamuolio bei atlieka po 2,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Tokie skaičiai leidžia gynėjui turėti 15,5 naudingumo balų vidurkį.



L. Westermannas Eurolygoje per 13 minučių įmeta po 4,8 taško, atkovoja po 1,7 kamuolio, atlieka po 2,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 4 naudingumo balus.

Tuo tarpu N. Williamsas-Gossas praėjusį sezoną NBA sužaidė 11 rungtynių ir vidutiniškai per 4 minutes pelnė po 1,3 taško ir atliko po 0,6 rezultatyvaus perdavimo.

Jis taip pat rungtyniavo ir Solt Leik Sičio „Stars“ komandoje, kurioje trenerio pareigas ėjo naujasis „Žalgirio“ vairininkas Martinas Schilleris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: