L. Westermannas vėl taps Š. Jasikevičiaus auklėtiniu - „Barcelona“ susitarė dėl perėjimo

Klubo nuotr.

Šarūnas Jasikevičius vėl treniruos Leo Westermanną. Turkijos sporto žurnalistas Ismailas Šenonas patvirtino, kad Barselonos "Barcelona" klubas susitarė su krepšininku dėl perėjimo iš Stambulo "Fenerbahče".



Prancūzas Kauno "Žalgirio" marškinėlius vilkėjo 2016-2017 ir 2018-2019 metais.

Iš Kauno išvykęs L.Westermannas pasirinko Turkijos komandą, tačiau joje nepritapo ir prie buvusio vyriausiojo trenerio Željko Obradovičiaus, ir prie dabartinio stratego Igorio Kokoškovo.

Šiame Eurolygos sezone 28-erių 198 cm ūgio atakų organizatorius vidutiniškai per 13 minučių įmesdavo 4,8 taško (43,8 proc. dvit., 45 proc. trit.), sugriebdavo 1,7 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuodavo po 4 naudingumo balus.


Kur kas solidesni L.Westermanno rodikliai buvo Turkijos pirmenybėse - 7,3 pelnyto taško (51 proc. dvit., 37,4 proc. trit.), 2,1 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį, 4,5 rezultatyvaus perdavimo, 2,5 išprovokuotos pražangos ir 9,5 efektyvumo balo per 21 minutę.

Taip pat sklandžiusius gandus apie tai, kad iš Barselonos į Stambulą persikels Š.Jasikevičiui neva netinkantis įžaidėjas Thomasas Heurtelis, paneigė garsus krepšinio apžvalgininkas Emiliano Carchia.

Anot jo, Edgaro Ulanovo atstovaujamas klubas, neseniai susigrąžinęs Marko Guduričių, ieško pastiprinimo, tačiau priekinėje linijoje.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: