Po pokalbio rūbinėje laukiama permainų „Chimki“ - Th. Heurtelis ir T. Blackas gali papildyti sudėtį

Rimo Kurtinaičio treniruojamoje Maskvos srities "Chimki" komandoje laukiama papildymo ir gynėjų grandyje, ir priekinėje linijoje.



Kaip praneša "Sport-Express", po pralaimėjimo Pirėjo "Olympiacos" ekipai absoliučių Eurolygos autsaiderių rūbinėje įvyko rimtas vadovybės ir žaidėjų pokalbis, po kurio gali įvykti pokyčių sudėtyje.

Skelbiama, kad į Rusijos klubo akiratį pateko atakų organizatorius Thomasas Heurtelis ir aukštaūgis Tarikas Blackas.

Kaip jau rašėme, po konflikto su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Barselonos "Barcelona" dėl derybų su Madrido "Real", kai T.Heurtelis buvo paliktas Stambulo oro uoste, prancūzui yra ieškoma kita komanda už Ispanijos ribų.


Šiame Eurolygos sezone 31-erių 189 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 14 minučių rinko 2,9 taško, atkovojo 1,2 kamuolio, atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 1,9 naudingumo balo.

Nesulyginamai solidesnė T.Heurtelio statistika Ispanijos pirmenybėse - 5,9 pelnyto taško, 1,6 atkovoto bei 0,9 perimto kamuolio, 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir 7,9 efektyvumo balo per 18 minučių.

Amerikietis Tarikas Blackas pakeistų savo tautietį Gregą Monroe, dėl kurio milijoninio kontrakto išpirkimo jau vyksta derybos.

Praėjusiame Eurolygos sezone 29-erių 206 cm ūgio vidurio puolėjas Tel Avivo "Maccabi" gretose dėl traumų Eurolygoje sužaidė vos 11 rungtynių, per kurias aikštelėje praleisdavo po 20 minučių, įmesdavo 9,1 taško (61,8 proc. dvit.), sugriebdavo 4,8 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo 10,6 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: