Šaro kariauną persekioja problemos - izoliacijoje atsidūrė geriausias snaiperis

Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą Barselonos "Barcelona" komandą toliau persekioja problemos, šį kartą - dėl koronaviruso.



Pranešama, kad saviizoliacijoje atsidūrė Kyle'as Kuricas. Nors amerikiečio COVID-19 testas yra neigiamas, tačiau susirgo artimas jo aplinkos žmogus, tad "Barca" nutarė nerizikuoti.

Pranešama, kad snaiperis praleis mažiausiai vienerias ACB lygos rungtynes - sekmadienio dvikovą prieš Fuenlabrados "Urbas".

Šiame Eurolygos sezone 31-erių 193 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 16 minučių renka 8,7 taško (63,2 proc. dvit., 58,8 proc. trit.), atkovoja 1,3 kamuolio ir fiksuoja 8,1 naudingumo balo.


Ispanijos pirmenybėse K.Kurico rodikliai kuklesni - 6,6 pelnyto taško (51,6 proc. dvit., 33,3 proc. trit.), 1,5 atkovoto kamuolio ir 6,2 efektyvumo balo per 17 minučių.

Priminsime, kad katalonams dėl traumos negali padėti buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas, paskutines Eurolygos rungtynes prieš Miuncheno "Bayern" praleido komandos superžvaigždė Nikola Mirotičius, o po skandalo dėl ketinimo pereiti į Madrido "Real" nauja darbovietė ieškoma Thomasui Heurteliui.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: