J. Lauvergne'ą gyręs M. Schilleris: „Jis nusipelnė tokio pasirodymo“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antrąjį Eurolygos ratą pradėjo pergalingai. „Žalgirio“ arenoje Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 102:75 (22:20, 17:28, 39:13, 24:14) sutriuškino Maskvos srities „Chimki“ ekipą.



Po rungtynių „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris džiaugėsi pergale ir ypatingai gyrė Joffrey Lauvergne'ą.

„Mums tai buvo dviejų pusių rungtynės gynyboje. Susikoncentravome į tai, ką „Chimki“ darė pirmoje dalyje. Gynyboje vargome iki ilgosios pertraukos, žinojome, ką jie darys, bet nesugebėjome to sustabdyti. Vėliau vaikinai pridėjo papildomos energijos. Geresnė gynyba atlaisvino ir puolimą, kaip tai dažnai įvyksta krepšinyje. Esu labai laimingas, sveikinu savo vyrus, manau, kad antroje pusėje jie atliko puikų darbą.

Esame stabilūs puolime ir pagerinome gynybą, tačiau mes savo gynybą norime pagerinti dar labiau. Žengėme didelius žingsnius, tačiau norime dar daugiau. Į viską reikia žiūrėti ties artimiausiomis rungtynėmis.


Norėtusi pasakyti, jog per ilgąją pertrauką pasakiau kažką ypatingo, tačiau nieko panašaus nebuvo. Kalbant apie šį mačą, nebuvo jokios paslapties. Vyrukai buvo nusivylę dėl prastos gynybos. Jie žinojo, kad gali gintis geriau. Jie grįžo į aikštę su didele ugnimi ir noru parodyti, kad gali gintis geriau. Manau, tai buvo garbės reikalas ir aš didžiuojuosi vyrukais

Kalbant apie J. Lauvergne'ą, tai noriu pasakyti, kad jis kur kas geriau gynėsi antroje mačo dalyje. Žinoma, jis jau primoje mačo dalyje puikiai žaidė puolime. Apie Joffrey noriu pasakyti, kad jis labai daug dirba nuo pirmos dienos „Žalgiryje“. Labai dėl jo džiaugiuosi“, – sakė strategas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: