R. Kurtinaitis: „Lengviausia būtų viską mesti, bet aš lengvų kelių neieškau“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antrąjį Eurolygos ratą pradėjo pergalingai. „Žalgirio“ arenoje Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 102:75 (22:20, 17:28, 39:13, 24:14) sutriuškino Maskvos srities „Chimki“ ekipą.



Po mačo Rimas Kurtinaitis atskleidė, jog nepamena, kad kada nors jo vadovaujama komanda būtų sužaidusi tokį baisų kėlinį.

„Kauno „Žalgiris“ žaidžia gerai. Jie pasitiki savimi, išnaudoja savo pliusus. Mes turime bėdų, puikiai žaidėme pradžioje, bet paskui viskas buvo tragiška. Praradome charakterį ir tai buvo pralaimėjimo priežastis.

Kalbant apie antrąją mačo pusę, tai mums trūksta pasitikėjimo. Šis kėlinys ir lėmė pralaimėjimą. Aišku, žinome, kad po tokios pralaimėjimų serijos žaidėjai palūžta, ir ne tik mūsų komanda. Trūksta pasitikėjimo ir nugalėtojų charakterio. Jau ne pirmas mačas, kai iki pertraukos atrodome neblogai, bet nesėkmingai pradedame trečią kėlinį. O tokio rezultato kaip šiandien dar nesu turėjęs“, - sakė R. Kurtinaitis.


Po mačo Kaune trenerio buvo paklausta, kaip per pralaimėjimų seriją jaučiasi psichologiškai.

„Dirbu savo darbą, treniruojamės neblogai. Yra lengviausią viską mesti ir važiuoti žvėjoti. Bet aš lengvų kelių neieškau“, - atskleidė R. Kurtinaitis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: