Š. Jasikevičius: „Mes dominavome po lenta tiek puolime, tiek gynyboje“ (VIDEO)

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius vizitą Maskvoje pradėjo pergale 87:75 prieš Rimo Kurtinaičio treniruojamą "Khimki" komandą.



Barselonos strategas po pergalės teigė, kad pirmoji rungtynių pusė buvo labai bloga, tačiau antroje dalyje pakeista taktika leido džiaugtis laimėjimu:

"Puiki mūsų žaidėjų pergalė. Visada sunku laimėti išvykoje, ypač prieš gerai puolime žaidžiančią komandą su geru treneriu. Pirmoji rungtynių pusė buvo labai bloga, bet kažkaip sugebėjome išgyventi. Antroje mačo dalyje šiek tiek pakeitėme taktiką ir leidome varžovams per pirmas 17 rungtynių minučių įmesti tik 16 ar 17 taškų. Akivaizdu, kad atkovotų kamuolių skirtumas neįtikėtinas. Tai parodo žaidėjų pastangas, ypač antroje pusėje. Mes dominavome po lenta tiek puolime, tiek gynyboje." - spaudos konferencijoje kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius taip pat užsiminė, kad jau artimiausiomis savaitėmis galima sulaukti sugrįžtant Brandono Davieso ir Nikola Mirotičiaus:


"Manau, kad Brandonas Daviesas ir Nikola Mirotičius sugrįš per ateinančias savaites. Kiek žinau Victoras Claveras pakankamai gerai atsigauna po operacijos ir turėtų prisijungti vasario viduryje. Mes tikrai laukiame kada sugrįš visi vaikinai, nes šiame sezone dar nežaidėme nė vienerių rungtynių pilnos sudėties." - kalbėjo Šaras.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: