G. Bartzokas: „Žalgiris“ yra komanda, kurią privalu gerbti

Kauno „Žalgiris“ penktadienio vakarą sieks sugrįžti į pergalių kelią Eurolygoje. Praėjusią savaitę du pralaimėjimus Rusijoje patyrę žalgiriečiai šį kartą savo arenoje susikaus su Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkais.



Prieš mačą su žalgiriečiais Graikijos klubo vyriausiasis treneris Georgios Bartzokas negailėjo gražių žodžių būsimiems varžovams.

„Tai yra labai daug iš mūsų reikalausiančios rungtynės, kadangi „Žalgiris“ žaidžia labai greitai, o jie jau laimėjo skambių pergalių, jie turi tokį patį pergalių ir pralaimėjimų santykį kaip mes. Tai komanda, kurią privalu gerbti. „Žalgiris“ yra visiškai kitokia ekipai nei ASVEL, su kuria susidūrėme antradienį. Kauniečiai turi specifinę 9–10 žaidėjų rotaciją ir dauguma žaidėjų kartu rungtyniauja ne pirmus metus, todėl rungtyniaujama su dideliu intensyvumu, greičiu ir geru vienas kito jautimu.

Kai Milaknis yra aikštėje, visada automatiškai bus žaidžiami deriniai, kad jis galėtų išmest. Kalbame apie komandą, kurioje yra gera chemija ir visi žino savo vietas. Žinoma, „Žalgirio“ arenoje didelis faktorius būdavo sirgaliai, kurių dabar nebus“, - teigė treneris.


Tuo tarpu Georgios Printezis išskyrė dvikovos svarbą:

„Šiuo metu Eurolygoje daug komandų turi tokį patį ar panašų santykį, rytojaus rungtynės yra tokios, kurias privalome laimėti. Žaisime prieš puikią ekipą, kurioje kiekvienas žaidėjas žino savo vaidmenį. Turėsime būti susikoncentravę bei kontroliuoti rungtynes“, - pasakojo G. Printezis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: