Naujienos iš CSKA: M. Jamesas liks klube, bet dėl traumos visam sezonui neteko N. Milutinovo

Naujienos iš CSKA: M. Jamesas liks klube, bet dėl traumos visam sezonui neteko N. Milutinovo

CSKAbasket.com nuotr.

Maskvos CSKA klubas pranešė dvi svarbias naujienas: komandoje lieka lyderis Mike'as Jamesas, bet dėl traumos visam sezonui prarado Nikola Milutinovą.



Penktadienį vykusios dvikovos su „Bayern“ komanda metu petį susižeidęs N. Milutinovas sulaukė tyrimų rezultatų, kurie atskleidė, jog aukštaūgiui reikalinga operacija. Po jos krepšininkas šį sezoną jau neberungtyniaus.

Vidurio puolėjas šį sezoną per 20 rungtynių vidutiniškai aikštėje praleido po 23 minutes, pelnė po 9,9 taško, atkovojo po 8,6 kamuolio ir rinko po 17,9 naudingumo balo.



Tuo tarpu pastarąsias dvejas Eurolygos rungtynes praleidęs Mike’as Jamesas atsivėrė savo „Twitter“ paskyroje ir paaiškino susidariusią situaciją bei atsiprašė Maskvos CSKA klubo.

Primename, kad Mike`as Jamesas, kuris konflikatavo su klubo vadovybe ir vyriausiuoju treneriu ir buvo suspenduotas, toliau tęs savo karjerą CSKA klube.

„Sausio 8-ąją mirė mano senelis dėl plaučių vėžio. Nuo tos akimirkos mano asmeniniame gyvenime įvyko daug pokyčių. Su šia situacija tikrai nesusitvarkiau tinkamiausiu būdu nei sau, nei klubui, kurį atstovauju. Būtent dėl to noriu atsiprašyti, taip pat pabrėžti, jog ne tokiame emociniame fone noriu, kad būtų prisimenamas ar apkalbamas mano senelis. Dėkoju už linkėjimus mano šeimai ir jūsų rūpestį“, – rašė jis.

CSKA su 16 pergalių ir 7 pralaimėjimais Eurolygoje rikiavosi antra.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: