Baskų spauda: šįkart sėkmė nusisuko nuo „Žalgirio“ (D. Ivanovičius: mes nusipelnėme laimėti)

Baskų spauda: šįkart sėkmė nusisuko nuo „Žalgirio“ (D. Ivanovičius: mes nusipelnėme laimėti)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė nesėkmingai. Martino Schillerio vadovaujama komanda išvykoje rezultatu 68:81 (20:21, 16:24, 12:16, 20:20) nusileido Vitorijos „Baskonia“ ekipai.

Po šio mačo ispanų spauda žavėjosi, kaip „Baskonia“ pavyko laimėti prieš žalgiriečius.



„Kauno „Žalgiris“ šiuo metu yra pakilime ir į Vitoriją atvyko po paskutinę akimirką išplėštos pergalės Valensijoje, buvo bejėgis prieš Duško Ivanovičiaus „Baskonia“. Galima teigti, jog šįkart sėkmė nusisuko nuo „Žalgirio“. Dabar Vitorijos ekipa privalo išlaikyti aukštą tempą, jei klubas nori patekti į TOP-8“, – konstatavo „Marca“.

„Vitorijos komandos pergalės kalvis Pierre Henry privertė kapituliuoti varžovus. „Baskonia“ blokavo varžovų metimus ir sustabdė lietuvių metikus. Grįžo pasitikėjimas savimi, kuris padėjo nutildyti Marių Grigonį. Jis atgijo paskutiniame kėlinyje, bet to neužteko“, - rašė „As“.

Tuo metu po mačo Vitorijos „Baskonia“ strategas Duško Ivanovičius gyrė gynybą.

„Mes šįkart nusipelnėme pergalės. Mano žaidėjai to nusipelnė, kadangi tikrai visas 40 minučių gerai rungtyniavo gynyboje. Tikėjimas tuo, kad galime laimėti šias rungtynes, mums buvo labai svarbus. Mes pralaimėjome daug pastarųjų rungtynių tik dėl to, kad savimi netikėjome ir nežaidėme su agresija ir pasitikėjimu.



Mūsų dar laukia nemažai dvikovų ir darysime viską, kad išsaugotume galimybę patekti į stipriausiųjų aštuonetą. Tikiu, kad jei žaisime taip, galime tai padaryti“, - teigė strategas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: