„Chimki“ vadovas apie milijonines skolas J. Jerebko: jis savavališkai paliko komandą

„Chimki“ vadovas apie milijonines skolas J. Jerebko: jis savavališkai paliko komandą

VTB nuotr.

Maskvos srities "Chimki" generalinis direktorius Pavelas Astachovas pakomentavo situaciją su Jonu Jerebko, su kuriuo sausio pabaigoje buvo nutrauktas kontraktas.



Švedas savo šalies žiniasklaidai teigė, kad Rusijos klubas jam skolingas keletą milijonų kronų.

"Jonas Jerebko gruodžio 30 dieną savavališkai, neįspėjęs vyriausiojo trenerio ir klubo vadovybės paliko komandą ir RF teritoriją.

Klubas nedavė jokių leidimų šiems žaidėjo veiksmams. Jei kažkas tvirtina priešingai, jis privalo pateikti oficialius dokumentus patvirtinančius klubo leidimą. Tačiau žaidėjas ne tik paliko komandą be leidimo, jis nepasirodė oficialiose rungtynėse sausio 3, 8, 12, 14 dienomis ir taip toliau.


Visiškai atitinkant jo kontraktui krepšininkas buvo nubaustas už rungtynių bei treniruočių praleidimą, o sutartis su juo - nutraukta", - pareiškė P.Astachovas.

Eurolygoje J.Jerebko vidutiniškai per 26 minutes pelnė 11,5 taško (51,9 proc. dvit., 40,4 proc. trit.), atkovojo 5,5 kamuolio, atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 12 naudingumo balų.

Į Kauno "Žalgirio" krepšį J.Jerebko įmetė 23 taškus (5/10 dvit., 2/7 trit., 7/8 baudų), sugriebė 12 atšokusių kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas ir užfiksavo 30 efektyvumo balų.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: