Pakentėti siūlantis CSKA vadovas – apie komandos problemas ir centro paieškas

Pakentėti siūlantis CSKA vadovas – apie komandos problemas ir centro paieškas

Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas pakomentavo Rusijos komandoje susidariusią sunkią padėtį.



Armiečiai patyrė keturias nesėkmes iš eilės. Dėl traumų nerungtyniauja Nikola Milutinovas, Tornikė Šengelija ir Willas Clyburnas, o Mike'as Jamesas išvyko į JAV dėl dar vienos netekties šeimoje.

"Visiems akivaizdu, kad komanda yra krizėje, turbūt net sunkesnėje, nei buvo manoma. Vasarą įvykęs biudžeto sumažinimas lėmė, kad mūsų sudėtis surinkta ne tokia pilnavertė kaip įprasta.

Dar sezono pradžioje perspėjau, kad bet kuri trauma išmuš mus iš vėžių, kol nebuvo sužalojimų, viskas veikė beveik idealiai, tačiau dabar netekome trijų itin svarbių žaidėjų ir akivaizdžiai "sėdome" pagal žaidimo kokybę ir rezultatus dėl objektyvių priežasčių. Patinka tai kažkam ar ne, tačiau antrasis penketas dėl susiklosčiusių aplinkybių tapo pirmuoju, o jis nėra pasirengęs visuomet duoti teigiamą rezultatą.


VTB Vieningosios lygos lygis smarkiai išaugo, dabar jau niekas negali laimėti "ekonominiu režimu", be to, tiesiog trūksta jėgų, nespėjame jų atgauti dėl įtempto grafiko. Pralaimėti "Kalevui" namie labai nemalonu, sunku suvokti, kaip galima ketvirtajame kėlinyje praleisti 39 taškus, klubui tai - gėdinga ir siaubinga diena, tačiau šiuo metu neturime kito pasirinkimo, tik kentėti ir dirbti.

Stebuklingu būdu mūsų problemos neišsispręs. Reikia būti pasirengusiems, kad kol negrįš traumuoti žaidėjai, komandą purtys, tačiau tai reikia priimti, kaip nemaloniai tai neskambėtų, laukia sunkios dienos, gal savaitės, tačiau pasistengsime susitvarkyti.

Prie visų problemų Mike'o Jameso šeimoje įvyko dar viena nelaimė, jis buvo priverstas išskristi į JAV. Kas liečia vidurio puolėjo paieškų, esame arti pasirinkimo, klausimas bus išspręstas savaitės bėgyje", - teigia A.Vatutinas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: