M. Schilleris išskyrė W. Tavareso svarbą: „Jis yra Eurolygos Rudy Gobertas“ (VIDEO)

M. Schilleris išskyrė W. Tavareso svarbą: „Jis yra Eurolygos Rudy Gobertas“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ klubas jau rytoj Madride žais 26 turo rungtynes. Martino Schillerio auklėtiniai susikaus su vietos „Real“ krepšininkais.

Prieš šias rungtynes M. Schilleris išskyrė varžovų darbą savoje aikštės pusėje.

„Visų pirma, jie turi labai gerus žaidėjus, kurie rungtynes gali išspręsti individualiai. Tokie žaidėjai, kaip Carrollas ir Llullas puikiai lenda po užtvarų. Taip pat, Tavaresas yra labai geras „du prieš du“ žaidėjas. Turėsime saugoti savo krepšį gynyboje“, - teigė M. Schilleris.



- Kaune daug bėdų pridarė Campazzo ir Tavaresas. Kaip pasikeitė „Real“ be Campazzo?

- Žaidimas pasikeitė, nes jie prarado aukšto meistriškumo žaidėja ir jo nepakeitė. Natūralu, kad žaidimas keičiasi, kai prarandi vieną iš trijų geriausių lygos įžaidėjų. Tai keičia tam tikrus aspektus. Nepaisant to, jie vis tiek yra labai gerai sukomplektuoti. Kalbame apie aukštą lšgį.

- Kaip reikia žaisti prieš Tavaresą abejose pusėse?


- Gynyboje reikia bandyti neprileisti jo arti krepšio ir gerai kovoti dėl kamuolių, nors tai nėra lengva. Kiekvienas „Real“ žaidėjas gerai kovoja dėl kamuolių, todėl turime padėti Joffrey Lauvergne'ui, Martinui Gebenui ar Augustine'ui Rubitui. Puolime jį reikia išvilioti toliau nuo krepšio, bet jie ginasi taip, kad jis stengsis jį saugoti ir nesitrauks nuo jo. Jie yra labai gerai besiginanti komanda, bet mums reikės jį ištraukti toliau nuo krepšio.

- Ar dabar labiau sekate situacij turnyrinėje lentelėje? Ar matote „Real“ kaip savo konkurentą dėl vietos atkrintamosiose?

- Dažniau lentelės neseku, nes dėl mūsų pergalių ir pralaimėjimų santykio stebėjau ją viso sezono metu. Į lentelę nežiūrėjau tam, kad pamatyčiau kurioje vietoje mes esame. Žiūrėjau į pergslių ir pralaimėjimų skaičių bei žvalgiausi, kiek rungtynių reikėtų laimėti tam, kad papultume į atkrintamąsias. Dienos pabaigoje vis tiek svarbiausia eiti nuo rungtynių iki rungtynių.

- Gal žinote ar labai rimta Milaknio trauma?

- Kol kas nežinome, turime sulaukti tyrimų ir tada bus aišku.

- Ar išskyru P. Garino visi kiti žaidėjai yra pasiruošę?

- Tikrai taip.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: