M. Schilleris negailėjo šiltų žodžių R. Jokubaičio ir J. Lauvergne'o duetui (VIDEO)

M. Schilleris negailėjo šiltų žodžių R. Jokubaičio ir J. Lauvergne'o duetui (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę namuose pradėjo pergalingai. Martino Schillerio vadovaujami kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 85:75 (17:20, 23:22, 27:15, 18:18) įveikė Vilerbano ASVEL ekipą ir nutraukė jos pergalingą seriją.



„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris po pergalės džiaugėsi auklėtinių gynyba

„Sveikinimai komandai su pergale. Pagrindinis dalykas, kuris lėmė pergalę, – gynyba. 21 kartą numušėme kamuolį nuo perdavimo linijos. Buvome labai aktyvūs ir perėmėme kamuolį 8 kartus. Tai parodo, kaip spaudėme juos.

Gynyboje gerai dirbome ties Fallu. Joffrey Lauvergne‘as ir Martinas Gebenas atliko puikų darbą, neleido jam paimti kamuolio apačioje. Dar vienas dalykas, tačiau tikrai nepaskutinis, tai buvo gera gynyba prieš Williamą Howardą“, – po rungtynių kalbėjo M. Schilleris.

Treneris išskyrė Joffrey Lauvergne‘o bei Roko Jokubaičio tandemą, kuris puikiai veikė antroje mačo dalyje.

„Roko ir Jojo kombinacija pikenrole leido įsibėgėti Lauvergne‘ui. Jie atliko puikų darbą. Vis dėlto pastarojo gerą žaidimas antroje mačo dalyje lėmė suagresyvėjusi jo gynyba. Manau, kad jų žaidimas du prieš du davė impulsą tai mūsų gerai atkarpai.

Džiaugiuosi dėl P. Jankūno. Jis rungtyniauja itin gerai. Sakyčiau, kad jo forma pradėjo kilti nuo KMT taurės pusfinalio su „Neptūnu“. Jis puikiai išnaudoja savo patirtį. Tokia sukaupta patirtis padeda atlaikyti jam ir psichologinį nuovargį“, – kalbėjo M. Schilleris.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: