Buvusi Rusijos krepšinio žvaigždė v. Karasiovas mano, kad CSKA turi parodyti M. Jamesui duris

Buvusi Rusijos krepšinio žvaigždė v. Karasiovas mano, kad CSKA turi parodyti M. Jamesui duris

Buvusi Rusijos krepšinio žvaigždė Vasilijus Karasiovas pakomentavo situaciją su Maskvos CSKA žvaigžde Mike'u Jamesu, kuris buvo suspenduotas armiečių stratego Dimitrio Itoudžio prašymu.



"Situacija tokia, kad vargu įmanoma ką nors pakeisti. Toks žmogaus charakteris. Mes iš šalies matome, kad jis elgiasi, kaip nesilaiko komandos taisyklių.

Žinoma, kažkuriam laikui galima prigesinti šį gaisrą, tačiau anksčiau ar vėliau tai atsilieps. Ir gali sprogti pačiu netinkamiausiu metu, pačiose svarbiausiose rungtynėse. Tai didžiulė CSKA problema, Manau, geriau išsiskirti iš karto ir nelaukti sezono pabaigos.

Jei žmogus, kuriuo tu pasitiki, bet kuriuo metu gali palikti aikštelę, jei negali jam pasakyti žodžio... Tai kvailystė. Žinoma, Jamesas – žvaigždė, tačiau yra visiems bendros taisyklės. Komanda turi suvokti, gali juo pasitikėti ar ne.


CSKA dirba profesionalai, jie išsiaiškins. Tačiau jei tai kartojasi nuolat, geriau išsiskirti, kad būtų galima ramiai kurti komandą su kitais žmonėmis. Tai yra sunkus sprendimas, tačiau komanda privalo vadovautis bendrai interesais. Kol kas situacija išlieka pavojinga, o tai yra CSKA problema", – pakomentavo V.Karasiovas.

49-erių specialistas šiuo metu treniruoja moterų komandą Kursko "Dinamo". Per savo krepšininko karjerą gynėjas yra vilkėjęs ir CSKA marškinėlius (1992-1996 ir 1998-2000 m.).

Su Rusijos rinktine V.Karasiovas dukart tapo pasaulio, sykį – Europos vicečempionu, taip pat iškovojo Senojo žemyno bronzos medalį.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: