M. Schileris: „Iš varžovų tikimės didelės koncentracijos ir kovos“ (VIDEO)

M. Schileris: „Iš varžovų tikimės didelės koncentracijos ir kovos“ (VIDEO)

Trečiadienį Kauno „Žalgiris“ surengė treniruotę savo arenoje, o po pietų išvyko į Miuncheną, kur ketvirtadienį žais su „Bayern“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris teigė, kad varžovai bus itin susikoncentravę bei motyvuoti.

„Kaip suprantu, varžovams reikia laimėti rungtynes, kad jų likimas priklausytų nuo jų pačių. Iš varžovų tikimės didelės koncentracijos ir kovos. Tai yra labai gera komanda, nes gynyboje jie yra labai geri. Jų gynybos reitingas yra labai aukštas, nes yra atletiški ir turi didelį ūgį. Jie gali blokuoti metimus, būti agresyvūs ir priversti varžovus klysti. Gynyboje ši kombinacija jiems yra labai efektyvi.

Kalbant apie skaičius puolime, jie yra panašūs į mus - nemeta daug tritaškių, meta daugiau dvitsškių, stojasi prie baudų metimo linijos po žaidimo nugara“, – pasakojo treneris.


- Ar varžovai pasikeitė nuo ankstesnio susitikimo?

- Stilius išliko toks pats. Sakyčiuau, kad didžiulę įtaką komandai turi V. Lučičius. Tai yra labai gerai treniruojama, gera gynybinė ir taktiškai protinga komanda. Tai bus puikus iššūkis.

- Kokią įtaką turės faktas, jog varžovams šios rungtynės yra didžiulės svarbos?

- Kaip ir minėjau, įtaka bus didelė, nes jų susikaupimas ir intensyvumas bus labai didelis. Sporte tai daro įtaką. Tikimės labai intensyvaus susitikimo ir jo laukiame.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: