A. Švedui sezonas gali būti baigtas (P. Astachovas prisiminė prieš „Žalgirį“ patirtą traumą)

A. Švedui sezonas gali būti baigtas (P. Astachovas prisiminė prieš „Žalgirį“ patirtą traumą)

VTB nuotr.

Eurolygos žvaigždė ir Maskvos srities "Chimki" lyderis Aleksejus Švedas gali praleisti likusią sezono dalį.



"Jam lūžo dešinės rankos smilius. Gydytojai kontroliuoja procesą, tačiau apie tikslų sugrįžimą į rikiuotę kalbėti per anksti.

Pamename, kaip Aleksejus 2018 metų pabaigoje išvykos rungtynėse prieš "Žalgirį" patyrė mažojo piršto lūžimą, ir gydymas užtruko keletą mėnesių.

Šį kartą tai yra "metamoji" ranka. Dėl to sunku pasakyti, ar Švedas galės žaisti šiame sezone, tačiau gydymą jau pradėjome.


Turime krepšininkų, kurie pasirengę žaisti, gauna malonumą nuo proceso, demonstruoja rezultatą. Tikiuosi, kad pateksime į VTB lygos atkrintamąsias varžybas ir pademonstruosime maksimalų rezultatą. Nežiūrint į visas mūsų problemas", teigia "Chimki" generalinis direktorius Pavelas Astachovas.

Šiame Eurolygos sezone A.Švedas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 19,8 taško (33,3 proc. trit.), atkovodavo 3,7 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo net 7,7 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,3 pražangos ir rinkdavo 19,6 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje 32-ejų 198 cm ūgio gynėjo rodikliai dar įspūdingesni – 24,4 pelnyto taško (60 proc. dvit., 32,1 proc. trit.), 3,4 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį, 8,3 rezultatyvaus perdavimo, 5,3 išprovokuotos pražangos ir 22,7 efektyvumo balo per 33 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: