P. Astachovas: J. Timma į „Chimki“ negrįš, latvis sezoną gali baigti Ispanijoje

P. Astachovas: J. Timma į „Chimki“ negrįš, latvis sezoną gali baigti Ispanijoje

VTB nuotr.

Kaip jau rašėme, dar kovo 8 dieną Maskvos srities "Chimki" puolėjas Janis Timma apšilinėjo su komanda prieš VTB Vieningosios lygos rungtynes su Zielona Guros "Zastal Enea", tačiau išgirdęs, kad treneris Andrejus Malcevas jo neįtraukė į starto penketą, paliko areną ir į Rusijos klubą nebegrįžo.



"Ar yra aiškumo dėl Timmos statuso? Šioje situacijoje viskas suprantama. Jis paliko klubą. O mes judame toliau.

Turime žaidėjų, kurie pasirengę žaisti, gauti malonumą nuo proceso, demonstruoti rezultatą. Nepriklausomai nuo visų sunkumų", – pakomentavo "Chimki" generalinis direktorius Pavelas Astachovas.

Krepšininkui artimas šaltinis pranešė, kad latvis nori žaisti šiame sezone. Naujų žaidėjų registravimas galimas tik Ispanijoje, kur paraiškos priimamos iki pat atkrintamųjų varžybų starto.


Šiame Eurolygos sezone J.Timma vidutiniškai per 25 minutes įmesdavo 7,1 taško (40,7 proc. dvit., 35 proc. trit.), atkovodavo 2,8 bei perimdavo po 1 kamuolį ir rinkdavo 5,6 naudingumo balo.

Panašūs 28-erių 203 cm ūgio puolėjo rodikliai ir Vieningoje lygoje – 6,8 pelnyto taško (50 proc. dvit., 28 proc. trit.), 2,4 atkovoto kamuolio, 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir 5,7 efektyvumo balo per 24 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: